Hoven Friskole

boernehuset@hovenfriskole.dk

Idrætsdag fredag 11.10. kl. 8.40-12.00

Teater

Vi opfører hvert år en musical. Dette er med til at ruste vores elever til livet, hvor man i dag har en særlig styrke, når man kan stille sig op foran en flok mennesker.

De 2 teateruger i hvert skoleår giver eleverne troen på egne evner og en helt særlig selvsikkerhed, der kommer af at turde at give slip på et lille stykke af sig selv og kaste det ud over en scenekant. Bifaldet fra klassekammerater, forældre og alle de andre tilskuere fører en fantastisk strøm af uovervindelighed med sig op til de medvirkende - og ikke mindst til skoleorkesteret, der sørger for al musikken.

Denne fantastiske oplevelse er absolut årets højdepunkt. Hele skolen genlyder af musik og latter og syder af spænding over alt det spændende vi skal prøve. I ugerne/månederne efter, er der mangen en elev hvis selvtillid og livssyn har fået meget højt til himlen ;-)

Klik her under og se glimt fra vores teaterstykker gennem årene.